Skogsvandring

Datum: Torsdag 25 jul 2019 - torsdag 29 aug 2019 Visa karta

Detta vill du inte missa! Vi vandrar i vacker skogsmiljö utanför Ekenäs, dit vi åker med gemensam guidad busstransport från Naturum i Ekenäs.

Under vandringen tar vi del av områdets natur och historia. Vi avslutar turen vid ett vindskydd vid en sjö där vi tillreder och njuter av en lätt lunch. Därefter åker vi med gemensam transport tillbaka till Naturum.

Vandringen kräver inga förhandskunskaper, förutom att kunna röra sig i kuperad skogsterräng som ställvis är brant. Meddela gärna möjliga specialbehov gällande dieter eller hälsotillstånd vid anmälan.

Vandringen går att boka för grupper även för andra tidpunkter – ta kontakt för mera information!

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Tillgänglig den: 29-08-2019
Hotell

Hotel Sea Front

Avstånd: 933 meter
Hotel Sea Front är ett litet familjehotell som erbjuder dig en lugn övernattning i en skön miljö vi havet. Våra rum är små men mysiga och i våra bekväma sängar får du en god natts sömn. Vår vänliga personal gör sitt yttersta för att du skall få en trevlig vistelse i Raseborg och Ekenäs!
Hotell

Viking Motel

Avstånd: 28,8 km
Ett motell byggt i Vikingastil med 30 bäddplatser och två fyrapersoners stugor. Gemensamma WC- och duschutrymmen. I motellet finns en fin 20-personers bastu, som kan bokas skilt.
Pensionat

Sjömansro

Avstånd: 13 km
Sjomansro ligger naturskönt invid havet i Lappvik, mellan Hangö och Ekenäs. En lägenhet för 7 personer och 7 dubbelrum med kök, wc och dusch, wifi.